in

Deze chick verdient een miljoen per jaar door mannen te vernederen

Deze chick heeft een geniale manier bedacht om geld te verdienen op freaks en weirdo’s via internet.

Er zijn een hoop fetishes die voor een ‘normaal’ persoon echt te bizar voor woorden zijn. Maar goed, wat maakt tegenwoordig een normaal persoon? Er zijn pornosites die af en toe zoekwoorden weggeven en man man man… mensen zoeken echt via de raarste termen. Eén daarvan is natuurlijk ‘humiliation’.

Sommige mannen houden ervan om te horen van een vrouw dat ze shit zijn en een kleine pik hebben. Andere mannen vinden het leuk als vrouwen op ze pissen en ze helemaal de tering in slaan #SMFH.

#ballbusting

Een video die is geplaatst door Ceara Lynch (@cearalynch) op

Maak kennis met Ceara Lynch. Zij is één van die mensen die optimaal gebruik maakt van het feit dat er van die gekken rondlopen buiten en verdient er een fortuin mee. Ach ja, je moet er maar zin in hebben om $10 per sec te verdien om mensen uit te schelden via een webcam.

“I verbally humiliate men on the internet and they pay me for it,” verteld Ceara aan Fox 12 News.

Breaking news

Een video die is geplaatst door Ceara Lynch (@cearalynch) op

Ze verkoopt zelfs haar poep, pis, haar, ondergoed en wat het ook is waar deze mannen opgewonden van raken en geld aan willen spenderen. Ze verdiende een keer $250 met een potje pis en $4000, en dat tot nu toe al drie keer, aan het doorstoten van haar stront aan mannen. Dat is $12.000 en lachen tot aan de bank om te pinnen voor letterlijk shit gewoon.

“I sold my bathroom trash before. Just any sort of disgusting item that could be harvested off my body I was able to sell,” vertelt ze aan Fox 12 News.

Wat zouden haar ouders wel niet van haar denken? Nou, haar vader vindt haar geniaal!

Featured image credit: cearalynch via InstagramLil Kleine en Lange Frans hebben beef

Dit is waarom Lil Kleine en Lange Frans onenigheid hebben