in

Deze Britse crimineel is recordhouder en is maar liefst 668 keer gearresteerd

De 62-jarige Patrick Ryan ging al vanaf 14-jarige leeftijd in en uit de gevangenis en had al 23 jaar achter de tralies gezeten tegen de tijd dat hij 50 werd. Onlangs werd hij veroordeeld tot nog eens 18 maanden gevangenisstraf wegens het plegen van zijn recordbrekende 668 ste misdrijf.

Het strafregister van Ryan is naar verluidt zo lang dat de politie in Accrington, Lancashire, er ooit een notitie van maakte om werknemers te waarschuwen het niet uit te printen omdat het teveel papier zou verspillen. Met maar liefst 469 veroordelingen voor in totaal 668 overtredingen, wordt hij beschouwd als de meest “productieve” crimineel van Groot-Brittannië. Hij is ook verondersteld dat hij belastingbetalers ongeveer £ 3 miljoen ($ 3,9 miljoen) heeft gekost met rechtszaken. En op 62-jarige leeftijd toont Patrick geen tekenen van het veranderen van zijn manier van doen.

Hier is de gehele top600 van Nederland natuurlijk helemaal niks bij LMFAO!

Op 24 april pleegde Partick Ryan zijn laatste overtreding. Hij was erg dronken, stapte in Accrignton op een bus waar hij zijn broek naar beneden trekt en op de vloer plast. Hij werd door een vrouw bij de chauffeur gemeld. Voordat hij uit de bus stapte vergreep hij zich aan de vrouw door aan haar tetten te zitten. Vervolgens stapte hij op een andere bus waar hij weer probeerde te urineren. De rechter hoefde niet lang na te denken en stuurde Ryan weer naar de gevangenis.

“You have an unenviable record of previous convictions. These include theft and dishonesty offences and a sexual assault in 2004. Set against that record, I have no hesitation in sentencing you to 18 months in prison,” Judge Andrew Jefferies said during a recent court hearing. “You will serve half of that sentence and will be released on licence and supervision after that. During the period of licence and supervision, this would be be a good time to look at your mental health and drinking problem.”

Patrick Ryan’s strafblad wordt beschouwd als de langste in Groot-Brittannië en tijdens de rechtszitting van afgelopen maand in Preston Crown Court, in Lancashire, zei een reclasseringsambtenaar dat hij “nog nooit zo’n record had gezien”.

Een Google-zoekopdracht naar ‘Patrick Ryan criminal‘ onthult het feit dat deze man jarenlang voortdurend in het nieuws is geweest en dat kranten maar al te graag verslag doen van zijn laatste misdrijven.Mario Cash dropt nieuwe single Fiesta ft. Chivv & Dopebwoy

Bhad Bhabie laat weten wat ze van Amsterdam vindt tijdens interview met Vonneke en Famke