in

Details rondom het gevecht van Justin Bieber zijn bekendgemaakt

Details rondom het gevecht tussen Justin Bieber en een heel veel groter dude genaamd Lamont Richmond zijn bekendgemaakt.

Volgens Lamont Richmond is het gegaan als volgt. Hij was in het gezelschap van twee dames toen ze Justin Bieber tegen het lijf liepen. Ze hebben heel even ge-chilled samen. Lamont vroeg vervolgens of zijn vriendinnen met hem op de foto mochten en of hij een handtekening wilde geven.

De reactie van Bieber daarop was dus….:

“No autographs tonight, motherf*****.”

Volgens Lamont nam Justin daarna een dreigende houding aan en pompte zelfs zijn borst op. Zoals op de video te zien is gaf Lamont hem vervolgens een duw en toen sloeg Justin erop los. Daarna heeft Lamont hem vastgegrepen om hem onder bedwang te houden waarna de twee op de grond vielen samen. Lamont heeft zich vervolgens ingehouden want hij is van mening dat als hij los zou gaan dat Justin het inicident niet had overleefd lol.

Lamont gaat Justin uiteraard aanklagen voor het geheel. Dure klap Justin…. dure klap. Je kan het gevecht nogmaals hierboven bekijken en meer details kan je in de onderstaande video bekijken.Cho heeft eindelijk zijn langverwachte album ‘Knock Knock 3’ uitgebracht

Keeper Kenneth Vermeer staande gehouden om ‘opvallende auto’