in

Dennis Schouten mishandeld op feestje: “Omdat je k***** video’s maakt.”

Credit: Instagram/ Dennis Schouten

Dennis Schouten, je kent hem wel, heeft gister avond klappen gekregen omdat hij volgens de aanvaller “k***** video’s maakt”.

Hij was op stap met zijn zusje en een vriend bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede. Hij heeft een flinke beuk gehad van “iemand” want hij lijkt zich niet zoveel meer te kunnen herinneren van het geheel. Er wordt dus gevraagd of getuigen zich kunnen melden. Hij wilt graag aangifte doen van het geheel.

In de caption van zijn bericht op Instagram staat het volgende:

“Omdat je k***** video’s maakt.” Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede. Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden. Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen. Gezellig. Vannacht was er iemand die bleef maar duwen en vervelend doen. Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond. Reden? “Omdat je k***** video’s maakt.

Ik wil niet dat ik door dit soort idioten niet meer kan doen wat ik leuk vind en daarom ga ik aangifte doen. Heeft iemand iets gezien? Of weet iemand wie dit heeft gedaan? Stuur me alsjeblieft een DM! Vrede op aarde!?‍⚕️Je kan nu realistische moordmysteries oplossen met de “Unsolved Case Files Murder Mystery Game”

Gruwelijk: deze acteur gaat de nieuwe Villain In Thor 4 spelen!!!