in

DENK reageert op het plotselinge vertrek van Sylvana Simons

Voor Sylvana Simons was het natuurlijk al weken en misschien maanden duidelijk dat ze de biezen zou pakken.

Echter komt het voor de partij als een verrassing en geven aan dat ze het, net zoals de rest van Nederland, mee hebben moeten krijgen van de media.

De reactie is ook weer helemaal op z’n Turks geregeld en aan de Marokkaan overgelaten. Tunahan Kuzu (fractievoorzitter) en Selçuk Öztürk zullen haar waarschijnlijk voortaan doodzwijgen… Althans, dat zouden ze heel graag willen natuurlijk en als de mogelijkheid zich voordoet zullen ze niet één keer meer haar richting op kijken.

Check hieronder een emotionele video boodschap en daaronder weer een boodschap voor de DENK stemmers. Farid Azarkan gooit er zelfs nog een ‘en ik had nog een Marmita van lam voor je gekookt :(‘ er boven op. Moest bijna een traantje wegpinken toen hij dat zei LMFAO!

Beste DENK’er,

Zoals je wellicht hebt gehoord heeft Sylvana Simons besloten om DENK te verlaten. Net zoals jou, hebben wij dit via de media gehoord.
Wij waren des te meer verbaasd over haar besluit omdat wij Sylvana Simons altijd de ruimte hebben gegeven om samen met ons haar idealen te verwezenlijken. Twee jaar geleden hebben wij met DENK de ambitie geuit om met elkaar Nederland rechtvaardiger, gelijkwaardiger en eerlijker te maken. Iets meer dan een half jaar geleden hebben wij de afspraak gemaakt om ondanks alles elkaar vast te houden om ons doel te halen.
Wij hebben de afgelopen maanden goed samengewerkt met Sylvana Simons, zoals zij ook talloze keren zelf heeft uitgedragen via verschillende platforms. Wij hebben alles gedaan wat binnen onze machte ligt om haar te steunen en te ondersteunen. In roerige tijden hebben wij ons ingezet voor haar veiligheid. Wij hebben haar emotioneel ondersteund en financieel gesteund. Wij hebben het voor elkaar gekregen dat er passende beveiligingsmaatregelen voor haar werden getroffen.
Het succes dat DENK zal halen in maart 2017 is de gevestigde orde niet ontgaan. Wij zullen nooit toestaan dat de verdeel-en-heers strategie zal overwinnen. Juist in deze tijden moeten wij elkaar vasthouden om Nederland rechtvaardiger, gelijkwaardiger en eerlijker te maken. Velen van ons krijgen niet de kans om de toekomst te veranderen. Samen kunnen wij Nederland weer in evenwicht brengen. Dit is het moment om Nederland aan te zetten om te blijven denken. Dit doen wij voor alle Nederlanders. Marokkaanse Nederlanders, Surinaamse Nederlanders, Turkse Nederlanders of welke achtergrond dan ook. Dit doen wij voor alle Nederlanders. Voor de Friezen, Limburgers en Zeeuwen of welk deel van ons land dan ook. Dit doen wij voor onze kinderen en onze kleinkinderen. Wij blijven rekenen op jouw steun.

Vriendelijke groet,

Selçuk Öztürk
Gladys Albitrouw
Farid Azarkan
Tunahan Kuzu

Bron & Beeld: DENKVan Putin naar Trump – From Russia with love ???

MMA vechter wordt K.O. geslagen door een spook