in

DENK en GroenLinks willen “werkstrafplaatsen voor racisten”

DENK en GroenLinks willen “werkstrafplaatsen voor racisten”.

Dat blijkt uit een motie dat is ingediend bij de Amsterdamse raad door Simion Blom (Groenlinks) en Mourad Taimounti (DENK).

Laten we even heel erg open kaart spelen hier. Racisme komt voor bij vrijwel alle bevolkingsgroepen in Nederland. Niet alleen bij de autochtone Nederlanders, maar ook bij mensen van een andere bevolkingsgroep. Je hebt Nederlanders die niks moeten van wat niet-Nederlands is, maar ook bijvoorbeeld Arabische bevolkingsgroepen die echt héél naar zijn tegenover mensen met een donkere huidskleur of tegen homoseksuelen.

Hoe de straf ingedeeld wordt, is vooralsnog niet duidelijk, maar er valt over te speculeren. Stel: je wordt ‘gepakt’ op racisme. Als racist tegenover homoseksuelen ga je verplicht werken in een seksshop waar veel homoseksuelen komen of zelfs werken. Als racist tegenover Chinezen ga je verplicht in de toko werken. Dus jongens, waar werk jij je straf liever uit? Wordt het de toko, de seksshop of wordt er gewoon een keer gestopt met het naar beneden halen van anderen.Hinderlijke gast: Ryan Reynolds verpest X-men reünie

Lijstje: de 8 meest irritante dingen die je kan doen tijdens een potje WARZONE