in

Debuut kickboks partij Idris Elba laat zien dat hij een BAAS is (beelden)

Het is geen Badr Hari nog en of hij dat level zal behalen is natuurlijk totaal niet reëel maar afgelopen vrijdag vocht Idris Elba toch echt zijn debuut partij.

Op 44 jarige leeftijd stapte de beste man nog even in de ring en deelt echt een paar hele goede beuken uit. Mr Elba doet dit niet zomaar natuurlijk. De partij was onderdeel van een nieuwe show die hij aan het opnemen is met de Discovery Channel genaamd ‘Idris Elba: Fighter’.

“Entering the ring to further test myself as a human being is a challenge I have been looking to take on for quite some time.”

De show laat zien hoe Idris Elba de wereld rondreist en bij verschillende scholen en kampen Muay Thai en Kickboks trainingen volgt. Zelfs in Thailand met de wereldberoemde Buakaw Banchamek! Daarnaast is het nog niet bekend of er meerdere partijen zullen volgen maar dat zit er dik in!

It has been my dream to fight in a ring properly. It is not fake, I might get hurt but ultimately I have trained for it and I like to fight.
I’ve busted my nose a couple of times but hopefully it doesn’t show. Keeping fit is important to me as part of my work and I always used to train back in the day as just a kickboxer before I was acting and now I am on this massive journey.

Uiteindelijk wil hij de MMA ring in stappen om te zien of hij het kan ‘overleven’. Dat is me nogal wat op die leeftijd allemaal!

Ook is er nog geen officiële releasedatum voor de show op Discovery maar goed… Dat is er eentje die wij niet mogen missen natuurlijk! En ja… zijn eerste partij heeft hij trouwens gewonnen!The Weekend staat in februari in de Ziggo Dome!

Dronken stelletje probeert echt elk standje maar het lukt gewoon niet (NSFW)