in

Deadly: Deze koffie genaamd “Ass Kicker” houdt je ongeveer achttien uur wakker

Het gitzwarte brouwsel uit Australië bevat ongeveer tachtig keer zoveel cafeïne als een normale espresso.

Foto alleen ter illustratie: credit Flickr user jeremybrooks

In deze godvergeten ratrace waar we met z’n allen in leven momenteel, vooral de grote steden, kan je soms gewoon wel een opkikker gebruiken zoals de “Ass Kicker”.

Deze koffie bevat maar liefst 80 keer zoveel cafeïne als een normale espresso. Het is natuurlijk alles behalve gezond maar werd speciaal ontworpen voor iemand met zware werkdruk. Het bevat daarnaast nog eens de helft van de dodelijke hoeveel cafeïne dat je mag hebben…. Deadly dus.

De koffie is momenteel verkrijgbaar in Adelaide, Australië. Een vierdubbele espresso met ijsblokjes en koudgebrouwen koffie die 48 uur heeft staan trekken. Alsof dat niet genoeg is, zit er ook nog eens 120 milliliter extra gerijpte koudgebrouwen koffie van tien dagen oud in.

Het is dus gemaakt voor een verpleegster die wakker moest blijven op de spoedeisende hulp op onverwachte momenten. Toen ze het voor het eerst dronk bleef ze maar liefst drie dagen wakker ervan. Dat is dus inderdaad alles behalve gezond, but it did the job though!!!!

Wie kan zo een bakkie wel gebruiken? @ die sufferd en snoozefanaat die dit wel zou kunnen gebruiken.Crazy: In Japan kan je de ‘Meat Mountain’ halen, een pizza met 18 verschillende soorten vlees

LMFAO: Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin