in

De Vries: ‘Ik hecht waarde aan verklaring Taghi’

Ridouan Taghi is op dit moment de meest gezochte badguy van Nederland. 100.000 euro voor de gouden tip.

De voortvluchtige Ridouan Taghi heeft woensdagavond via een persoonlijke boodschap gemeld dat Peter R.de Vries niet “op zijn dodenlijst” staat. Dit liet De Vries vervolgens via Twitter weten.

De Vries zegt dat hij wel “opkeek” van de boodschap. “Het lucht mij wel op en ik ben geneigd dit te geloven.”

Eerder deze week maakte De Vries bekend dat hij op een dodenlijst zou staan en dat Taghi opdracht had gegeven om hem uit de weg te ruimen. Gisteren plaatste De Vries het volgende bericht daarover op Twitter.

Opmerkelijk: Ridouan Taghi, Nederlands meest gezochte voortvluchtige crimineel heeft in een persoonlijke boodschap aan mij krachtig ontkend dat hij mij wil laten liquideren: ‘Pure onzin! Justitie probeert mij te framen…’. Lees hier zijn hele boodschap:

Ridouan Taghi staat al een tijdje op de Nationale Opsporingslijst. Het OM heeft een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van Taghi.

Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het laten uitvoeren van verschillende liquidaties, zoals de moorden op Samir Erraghib (2016), Martin Kok (2016) en Hakim Changachi (2017).Er staat een nieuwe VENOM trailer online en het ziet er echt HEEL hard uit!

SLAPCHIPS: MEME VAN DE DAG – Wij zijn geen vrienden meer