in ,

De vierdelige documentaire van Zack Ink is uhm….. bijzonder apart

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

We hebben begrepen uit comments van fans op de vierdelige documentaire op YouTube dat Zack Ink momenteel vastzit, waarvoor weten we niet, en dat er een nieuw album aankomt.

In de documentaire geeft Zack een kijkje in zijn alledaagse leven en je zou kunnen zeggen dat hij iets te veel laat zien. Het is eigenlijk best wel incriminerend allemaal en wij vragen ons echt af of dit de richting is dat rappers zoals Zack moeten nemen om hun fans te laten weten wat wat is.

In de documentaire zie je heel erg veel dingen wat tegen de wet ingaat maar je zou het aan de andere kant op een politiebureau ook kunnen draaien naar het is allemaal gewoon gespeeld voor de show.

Wij zijn echter van mening dat als je echt zo diep in de straat zit zoals Zack hier beweert, dat je dan geen slapende honden wakker wilt maken. Maar goed…. het is wat het is blijkbaar.

Op 30 augustus (vannacht 24:01) komt Zack Ink zijn album uit genaamd 007′ en de documentaire is gemaakt door Nelio the Chef.Kijken: Vrouw slingert man door de McDonald’s als een Lappenpop

HolySHIT: Vrouw moest smekend om hulp alleen bevallen in een vieze cel