in

De trailer voor het zesde en laatste seizoen van ‘Vikings’ is hier

Na Game of Thrones, begint een andere zeer populaire blockbuster-serie aan zijn laatste seizoen in 2019: Vikings. De avonturen van de Scandinavische krijgers zullen eindigen na de 20 afleveringen van seizoen 6, waarin het verhaal van Ragnar Lodbrok en zijn zonen wordt afgesloten.

In het laatste seizoen begint het verhaal net na de gespannen confrontatie tussen Ivar en Björn, die door Björn werd gewonnen. De Boneless is verbannen uit Denemarken, terwijl de zoon van Ragnar en Lagertha plaatsneemt op de troon van Kattegat.
Björn is een beetje overweldigd door zijn nieuwe verantwoordelijkheden, verscheurd tussen de wil om het erfgoed van zijn vader te respecteren en zijn verlangen om het koninkrijk op zijn eigen manier te leiden.

In het oosten van het land neemt Ivar de zijderoute en komt de Kievse Rus tegen die wordt geregeerd door Prins Oleg, bekend als Oleg de Wijze, een voormalige Viking die nu de leider is geworden van de Rurik-dynastie.

Seizoen 6 van Vikings zal op 4 december in de VS worden uitgebracht met een extra lange aflevering van twee uur. Zoals altijd zal het seizoen in twee delen worden verdeeld, waarvan de tweede ergens in 2020 zal worden uitgebracht.Het vierde seizoen van La Casa de Papel komt eerder uit dan we dachten!!!

Keanu Reeves wordt niet de enige hoofdrolspeler in Matrix 4