in

De struggels van mensen die online verliefd worden op iemand

q2dOnline-Dating600x356

Elke seconde van de dag, gedurende de hele dag, hopen dat het groene stipje naast de naam van de gene verschijnt op Facebook waar je verliefd op bent geworden.

The thirst gets real, real quick van 0 tot 100 in een Bugatti quick! Je gaat meerdere keren langs elke foto op Facebook, Instagram en andere social media accounts en versterkt zo de connectie in je hoofd met diegene. Je kijkt naar familiefoto’s, babyfoto’s en speurt de time-line af van diegene om hem of haar beter te leren kennen.

Online dates
Jullie spreken online dates af die eigenlijk ook best wel echt als dates aanvoelen. Je zit natuurlijk allebei op een andere plek in bijvoorbeeld een ander huis en kamer maar het zijn toch de meest romantische dates ever omdat ze vrijwel helemaal gebaseerd zijn op literatuur en muziek. Je stuurt muziek naar elkaar alsof je wilt praten tegen die gene met muziek. Je stuurt de meest romantisch quotes heen en weer. Het voelt boven alles gewoon heel erg goed.

tumblr_mrk02zj3FR1rchdowo1_500

Vrienden zullen je voor gek verklaren
Je kan er niet zo heel vrij over praten met je vrienden omdat die je voor gek zullen verklaren. Ze zullen vertellen dat de gevoelens niet echt zijn, jullie kennen elkaar alleen maar van het beeldscherm van jullie laptop’s en een ieder kan zijn wat hij of zij wilt op het net. Vervolgens hebben jullie een hele fijne Skype date en ben je weer smoor verliefd. Hoe moeilijk is het tegenwoordig om vrienden te overtuigen dat je niet ge catfished wordt? Heel moeilijk! Hoe erg hoopte jezelf dat je niet ge-catfished werd #LOL.

Je gaat op een gegeven moment allemaal leuke fantasietjes bedenken en aan het einde van de rit merk je dat deze bovenstaande struggels real as F*** zijn.

Awel.. het beste en succes met je online avontuur!

[socialpoll id=”2297994″]In Zweden zijn ze overgestapt van 8 uur naar 6 uur per werkdag

Maak kennis met Mariah H&M’S eerste Hijab dragende model