in

Update: De stiefvader van 2Pac, Mutulu Shakur is niet vrij

Mutulu_Shakur1_gallery-image_16778

De stiefvader van 2Pac genaamd Mutulu Shakur is zojuist vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft 30 jaar gezeten.

Shakur werd in 1981 o.a veroordeeld voor een overval op een Brinks geldwagen in Nyack, NY waarbij een beveiligingsagent en twee politieagenten werden vermoord. Het bedrag die ze tijdens de overal buit hebben gemaakt bedroeg $1.8 miljoen. Rockland County Undersheriff Robert van Cura is niet blij met de vrijlating van Shakur.

I am disappointed the system doesn’t seem to hold people accountable for their actions. He was someone who was violent, responsible for death and terror for people living in the metropolitan region.

The Family
Shakur werd woensdag 10 februari vrijgelaten vanuit een maximum security facility in Victorville, CA. Hij werd veroordeeld voor meerdere strafbare feiten waaronder een hele reeks aan overvallen, in totaal 12. Hij maakte destijds deel uit van een Black nationalist revolutionary group genaamd “The Family.” Alle strafbare feiten werden gepleegd tussen 1976 en 1981.

Hij kreeg een straf van in totaal 60 jaar maar is vervroegd vrijgelaten.

Update & Rectificatie:

Als men nieuws overneemt van een gerenommeerde bron zoals ‘The Source Magazine‘ dan mag je er van uitgaan dat het enigszins klopt wat er staat. Maar goed… Volgens de zoon van Mutulu, Mopreme Shakur is er niks waar van zijn vrijlating en zit hij nog steeds achter slot en grendel. Onze excuses voor het ongemak!

Hij krijgt wel een parole hearing begin April. Dat zou betekenen dat hij alsnog vervroegd vrijgelaten kan worden.Rochelle o.a bekend van Mega hit ‘ShotGun’ dropt keiharde video voor ‘All Night Long’

Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat ‘All Eyez On Me’ van 2Pac uitkwam