in

Pokémon Go is eindelijk uitgebracht voor iOS & Android

In de stad een Pokémon vangen? Het gaat gebeuren en sneller als we denken

In dit zogeheten ‘augmented reality-spel’ zien spelers via hun scherm de Pokémon in de echte wereld. Wat je ziet via je telefoon, is dus ook de omgeving waar de Pokémon in leeft.

Je moet de Pokémon wel eerst zoeken, voordat je ermee op avontuur kan gaan. En hij zit goed verstopt. Om nou te voorkomen dat je de hele dag naar je telefoon zit te staren, brengt Nintendo een soort ‘horloge/band’ uit dat trilt en oplicht wanneer je bij een Pokémon in de buurt bent. En dat kan zomaar ergens in het centrum/ binnenstad zijn terwijl je aan het chillen of shoppen bent LMFAO.

Dat gaat buiten zorgen voor hilarische momenten! Allemaal van die Pokémon gekkies die staan te zwaaien met hun horloge en telefoon.

Wij moeten waarschijnlijk nog wel heel eventjes wachten. De release gebeurt geleidelijk want dit gaat massaal gedownload en gespeeld worden. Allereerst zijn landen als Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt. Hierna zullen onder meer Japan, de VS en nog meer landen volgen. Het kan elke moment gebeuren dus blijf gedurende tijd de App en Play store strak in de gaten houden!

pokeband

Ook komen er twee nieuwe versies (Pokémon Sun and Pokémon Moon) uit voor de 3DS en details over het geheel kan je bekijken in de onderstaande video! Met een demonstratie van hoe dat er uitgaat zien natuurlijk. Om eerlijk te zijn ziet die augmented reality-spel voor de iOS en Android er veel leuker uit! Instant hit gewoon!Dochter als hoer of zoon als homo? Mensen op straat geven antwoord!

Zo ziet sex eruit in een MRI Machine en met ultrasound 4D