in

De series Top Boy, Marianne & The I-Land staan nu op Netflix

We hebben nu echt drie hele dikke series om te bingen. We hebben het hier over Top Boy, Marianne en The I-Land. Het is gewoon feest!

Top Boy gaat over het straatcultuur en criminaliteit in Engeland. Met harde grime en drill tracks die het geheel ondersteunen en Drake (Executive Producer van de serie) die een megafan is en het nieuw leven in heeft geblazen door zich te gaan mengen met het derde seizoen. Het derde seizoen schijnt ook veel gewelddadiger te zijn dan de eerste twee. Het is daarom ook een 16+ serie in dit geval.

The I-Land gaat over een groep onbekenden van wie het geheugen is gewist. Deze groep moet de harde realiteit onder ogen zien en overleven op het eiland dat hen gevangen houdt. In de trailer wordt door een van de personages gezegd dat als je iets verkeerds doet op het eiland, dat het eiland je terug zal pakken daarvoor. Gekkigheid dus.

Marianne gaat zoals jullie onderhand al een beetje weten over een gestoorde Heks die mega eng overkomt. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een schrijfster die als kind nachtmerries had over de heks Marianne. Ze schreef het geheel vervolgens van zich af in verschillende romans. Nu is ze wat ouder en keren haar nachtmerries over de heks weer terug en lijkt alles wat ze in haar boeken heeft geschreven gewoon uit te komen.Discussie waard: Chocolade wel of niet in de koelkast bewaren?

Ladies: Stop geen ijzeren veer in je vagina, dat is dus NIET hetzelfde als een spiraaltje