in

De schrijvers van “The Sopranos” en “GoodFellas” werken samen aan een nieuwe maffiaserie

Credit: Warner Bros / HBO

De schrijvers van GoodFellas en The Sopranos werken samen om een prestigieus maffia-drama te schrijven. Je zou kunnen stellen dat het niet heel veel beter dan dit kan worden!

Showtime heeft naar verluidt het nieuwe project groen licht gegeven nadat Sopranos producer Terence Winter en GoodFellas-schrijver Nicholas Pileggi officieel aan boord waren voor het project.

Hoewel de details in dit vroege stadium vrij gering zijn, wordt aangenomen dat de serie gebaseerd is op corruptie in de VS, met betrekking tot de georganiseerde misdaad, gezien door de ogen van de eerste familie van de maffia.

Deadline bevestigde dat Winter het script zal schrijven naast Pileggi en Imagine Television’s Brian Grazer en Samie Kim Falvey.

Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor iedereen die fan is van The Sopranos of GoodFellas, want het paar staan allebei aan de top van deze game, met Pileggi die zelfs een Oscar-nominatie heeft gewonnen voor zijn werk aan de film, dat was gebaseerd op zijn niet- fictieboek Wiseguy: Life in a Mafia Family.

Ondertussen produceerde Winter niet alleen uitvoerig The Sopranos, maar hij is ook de maker, schrijver en uitvoerend producent van Boardwalk Empire.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte als er nieuwe informatie beschikbaar is!Kijken: Youtuber “leent” kogelvrije Lamborghini van zijn opa en schiet het aan gort

Coca-Cola brengt in 2021 een nieuwe frisdrank met koffie uit