in , ,

De schimmige wereld van Privé & Premium XXX Snapchat accounts

Je bent het vast wel eens tegengekomen op het net. Premium Snapchat, dus je gaat misschien zoeken naar een premium versie van Snapchat in de appstore maar kan niks vinden.

Er bestaat dus geen premium versie van Snapchat maar steeds meer Nederlandse dames bieden deze dienst aan om aan wat extra geld te komen. Ben bevriend met zo een chick op Facebook die dit ineens is gaan doen en vooral vriendinnen van haar plaatsen nu een verbluft emoji bij elke aanbieding die ze online plaatst.

Screenshot ter illustratie

Premium Snapchat is wanneer een persoon een premium Snapchat-account opzet, wat een veelgebruikte term is voor geile gesprekken en Nudes in ruil voor money. Als ze een premium Snapchat-account hebben ‘opgezet’, betekent dit gewoon dat ze bereid zijn om op Snapchat snapshots van seksuele aard aan anderen te geven in ruil voor een betaling. Dit kan betekenen dat de persoon met de premium Snapchat zijn Snapchat-vrienden een lidmaatschapsbijdrage zal vragen, wat een eenmalige of een terugkerende betaling kan zijn voor toegang tot alle inhoud, of het kan een eenmalige betaling voor een bepaalde service zijn , zoals een naaktfoto of video.

Het is dus echt een stap verwijderd van echt prostitutie waarbij je dus kan betalen voor sex. Veel meiden vinden dit te ver gaan dus kiezen ze nu voor deze optie.

Laten wij wel vooropstellen dat ontzettend veel kids gebruik maken van Snapchat. En geloof het of niet, enkele van ze behoren tot betalende klanten die een krantenwijk lopen om het te kunnen bekostigen.

“the other day i found out my 12 year old son was paying $50 a month for that belle delphine girl’s premium snapchat. He was saving all his lunch money to pay for the membership, while he was starving everyday at school like a dumbass eating scraps off other students’ trays, had to send him to boot camp, this has to stop.”

Belle Delphine, werd massaal gerapporteerd bij de Amerikaanse IRS en moest 60.000 USD aan boete en belasting betalen omdat ze in een periode van 3 maanden ongeveer 360.000 USD had binnen geharkt met haar premium Snap.

Dus, opzoek naar wat extra geld en heb je al heel veel ervaring met het versturen van nudes naar geile mannen die daarom vragen? Misschien moet je dit eens gaan proberen LMFAO!

Pas wel op met de belastingdienst. Want haters gaan je sowieso rapporteren.Gelukkige toeristen spotten een albino reuzenmanta tijdens bootexcursie

Mortal Kombat Movie Reboot zal R-Rated zijn en een zooitje Fatalities bevatten