in

De regisseur van ‘IT’ is bezig met een vijf uur durende supercut van beide films

Terwijl hij zich voorbereidt om het tweede deel van zijn remake uit te brengen, heeft Andy Muschietti een groot nieuw project aangekondigd.

Net als Tommy Lee Wallace in 1990 heeft Andy Muschietti besloten om zijn eigen tweedelige supercut te releasen. Terwijl hij zich voorbereidt op de release van zijn nieuwste speelfilm op 18 september, legde de regisseur aan SFX uit dat hij de twee delen samen zou willen mixen om een superfilm te maken:

“There’s a version where the two movies are cut together. There’s a version where there’s a special director’s cut of number one and a special director’s cut of number two. And I’m happy to basically work on every one of them.”

Deze speciale director’s cut kan meer dan 5 uur gaan duren omdat de eerste film 2u15 en de tweede 2u45 duurt. Het valt nog te bezien of de regisseur zal kiezen voor een eenvoudige cut, de twee films achter elkaar plaatsen, of dat hij de twee tijdperken zal mixen.

Hoe dan ook, dat wordt er dus eentje die je thuis op de bank met een hele crew wilt kijken straks. We hebben vooralsnog een 360 Experience voor jullie hieronder waarbij je het beeld kan meebewegen terwijl je naar de video kijkt.Dope: Check wie ze hebben toegevoegd aan Mortal Kombat 11

Rus verkoopt zijn British Shorthair kat met magische krachten voor $225K