in

De politie ontmantelt gigantische wietkwekerij met eigen vloot 2de handse bestelwagens van Tesco

De politie van Humberside, Engeland, heeft een gigantisch grote cannabisboerderij ontdekt op een industrieterrein in Scunthorpe. Deze kwekerij was zo groot dat het zelfs een eigen vloot van tweedehandse Tesco bestelwagens had.

Volgens ScunthorpeLive (via de Grimsby Telegraph) werden de planten die op het terrein groeien getaxeerd op maximaal £ 4 miljoen – hoewel de politie gelooft dat de fabriek al enkele maanden in bedrijf was, wat betekent dat de operatie twee keer zoveel waard zou kunnen zijn.

“Without question, someone will be massively out of pocket,”, zei DI John Cram, die het onderzoek leidt.

Credit: Humberside Police

Hoewel de politie van Humberside vaag was over hoe ze de kwekerij hebben gevonden, zeiden ze dat ze dankzij informatie de inval op maandag 29 juli uit konden voeren. In andere woorden, iemand heeft gesnitched waarschijnlijk.

Naast velden met cannabisplanten in afgesloten kamers, vonden officieren ook vijf Vietnamese mannen die aan het werk waren op het met moment dat de inval werd gedaan.

Drie werden op heterdaad aangehouden, maar twee anderen wisten te ontkomen aankwamen en worden nog steeds door de politie gezocht.

Ter plaatse werd ook een vloot van vier voormalige Tesco-bestelauto’s ontdekt die waren gebruikt om wiet van en spullen naar de fabriek te vervoeren.

Credit: Humberside PoliceCris Cyborg deelt foto van opengespleten voorhoofd via Twitter

Armoo “Rarri” gearresteerd door politie in de VS