in

De officiële Deadpool 2 trailer is echt gruwelijk hard!!!

Man man man…. dit is een film wat gaat kriebelen aan je totdat je het 2x gezien hebt

Deadpool is terug en hoe! Uit de eerste paar korte promo en trailer clips kon je weinig halen maar nu hebben wij een nieuwe.

In de nieuwe trailer is er volop actie te zien en zie je hem de strijd aangaan met o.a. ninja’s, de Yakuza, Cable en veel meer. Eén en al actie en natuurlijk een hoop gebruik van het woordje “Fuck” op verschillende manier en toonhoogtes LMFAO!

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt de misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden – terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies.

Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade in Deadpool 2 de strijd aan met een hele bende van villains die hem een kopje kleiner willen maken. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken – op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.

Bekijk de trailer hieronder. Met wie wil jij naar deze film? Deadpool 2 is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien.Maak kennis met ‘s werelds rijkste voetballer, met een vermogen van $20 miljard

Activist deed zelfmoordpoging in de tweede kamer