in

De officiële Amazon-pagina van PlayStation 5 is gelanceerd met nieuwe details

De officiële Amazon-pagina voor de PlayStation 5 is live gegaan en deze geeft ons een nieuwe kijk op de console en de talloze accessoires die er bij de lancering beschikbaar zullen zijn.

Helaas missen we nog steeds de mogelijkheid om vooraf te bestellen, evenals details over prijs en releasedatum. Een aantal insiders uit de industrie hadden naar buiten gebracht dat de prijs en de releasedatum gisteren (13 juli) zouden worden aangekondigd, maar dit gebeurde echter niet.

Er is niet veel nieuwe informatie op de console zelf. De Digital Edition en Standard Editions zijn beide beschikbaar en ook de supersnelle SSD en het razendsnelle laadvermogen waren al bekend.

Er is echter WEL een betere blik op sommige van de console-accessoires. Er is een DualSense-laadstation waarmee je twee controllers tegelijk kunt opladen, wat er behoorlijk gelikt uitziet. Een beetje een Nintendo Switch idee dus. Er is ook een Pulse 3D draadloze headset met dubbele ruisonderdrukkende microfoons die ik graag in handen wil krijgen.

Ook komt er een HD-camera, waarvan Amazon zegt dat je deze kunt gebruiken om jezelf toe te voegen aan je gameplay-video’s en uitzendingen. Op deze manier wil Playstation het makkelijker maken om je gameplay te streamen. Word jij de nieuwe KSI?

Ten slotte is er een handige reminder onderaan de pagina met alle games die je op PS5 kan gaan spelen. Alle aangekondigde games zijn aanwezig, waaronder Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West en Resident Evil Village. Amazon heeft echter niet per ongeluk onaangekondigde games binnengelaten. Ik bespaar je alvast wat moeite.Naya Rivera gebruikte haar laatste energie om haar zoon te redden, volgens de politie

50 Cent dropt trailer voor Spin-Off serie Power Book II: Ghost