in

De nieuwe Acer Predator Triton 900 met 4K display is echt een gruwelijk ding

Ze hebben bij Acer echt alles uit de kast gehaald om iets nieuws te doen met de Predator Triton 900 wat design betreft. Het ziet er ontzettend gaaf uit!

De 17,3 inch Acer Predator Triton 900 is een gaming laptop met een NVIDIA GeForce RTX 2080 videokaart en een omklapbaar touchscreen. Hierdoor speel je de nieuwste games op ultra instellingen en ga je aan de slag met foto- en videobewerking.

Kantel het scherm en leg het plat op tafel neer. Gebruik vervolgens een optionele touchpen en maak mooie effecten in Adobe After Effects door op het scherm te tekenen. Het scherm ondersteunt ook G-SYNC, waardoor gameplay vloeiender oogt. Hierdoor voelen bewegingen in bijvoorbeeld first person shooters natuurlijker aan. Deze Acer Predator is een mobiel gaming station. Neem de laptop mee naar een LAN party en doe niet onder voor vrienden met een desktop. Verstel daar de hoek van het scherm, waardoor je altijd goed zicht op het beeld hebt.

Deze Predator is alles behalve “goedkoop & makkelijk betaalbaar”. Het kost namelijk 4.599,- en daar krijg je 32 GB ram geheugen voor en een 8 GB videokaart. Wat een monster.Je kan je baby of jezelf wikkelen in een Tortilla dekentje, als je dat leuk vindt tenminste

De makers van The Ring & The Grudge gaan een Momo Film maken