in

De kans dat je de hoofdprijs wint van de oudejaarsloterij is echt FML gewoon

We spelen ieder jaar mee en het zal je maar overkomen!!! Je bent thuis voor de buis, veelal met een slok op aan het wachten op de uitslagen. Dan boeit het toch al geen flikker meer want alcohol maakt alles meer aangenaam en acceptabel. Maar stel dat je hem wint, nou dan lach je je lul uit je broek natuurlijk.

Wij willen bij deze al onze bezoekers super veel succes toe wensen en we hopen dat 1 van jullie het pakt dit jaar! Ons niet vergeten voor de blessings dan hé fucker!

Maar goed, de kans dat jij de Oudejaarsloterij wint is: 0,00002%. Goed hé? Wij hebben ook nog de kansen van de andere loterijen voor je op een rijtje gezet:

Postcode Loterij: 1 op 245.000
Vriendenloterij: 1 op 510.000
Miljoenenspel: 1 op 1,12 miljoen
Staatsloterij: 1 op 2,7 miljoen
De Lotto: 1 op 49 miljoen

Je schijnt het meeste kans te maken bij de Bankgiro Loterij. Deze kans is namelijk 1 op 83.000.

Arjen Lubach had trouwens een mooi stuk gemaakt een week geleden. Loterijen als de Staatsloterij, Lucky Day, Miljoenenspel, Toto en Krasloten zijn allemaal van de Nederlandse Staat. Het valt onder het Ministerie van Financiën en daar gaat ook het grootste deel van de winst naartoe. Dit doen ze om op een verantwoorde manier loten te verkopen. Maar ze verkopen wel gewoon loten en dat is eigenlijk een vorm van gokken. Gokken is gevaarlijk, en loterijen dus ook.Kijken: Duurste auto van Nederland, het dak kost alleen al 180.000 euro

REALLY: Mensen die vuurwerk gooien naar dieren en hun baasjes aan de hoogste boom hangen!!!