in

De hardste zomer en bomberjacks haal je op dit moment bij DefShop

3087

Als jij opzoek bent naar een leuke bomberjas/ bomberjack voor mannen is DefShop absoluut ‘The Place To Be’!

Op straat heb je ze vast al wel gespot. Oneindeloos combineerbaar en super fashionable. Bomberjassen zijn niet alleen trend items maar ook trend items die erg betaalbaar zijn.
Urban Classics, Cazzy Clang en Sixth June zijn o.a de merken die heren bomberjacks hebben en die jacka’s zijn echt hard bij DefShop.

Tijdens je zomeravonden heerlijk ‘in style’ gaan club-hoppen om vervolgens weer kruipend naar huis te gaan ‘in style’ is een must anno 2016. Je kan niet achterblijven met die dingen. Dit zijn die Big City dingems!

Sixth June jas / Zomerjas All over Patches in zwart
Sixth June
jas / Zomerjas All over Patches in zwart


DefShop
is Europa’s grootste online shop voor streetwear en fashionwear met meer dan 34.000 producten voor mannen en vrouwen. Ze bieden een groot assortiment aan mode artikelen van de nieuwste merken, die zowel kwalitatief hoogwaardig als betaalbaar zijn. Het aanbod is gericht op modeliefhebbers die zich interesseren in Hip-Hop, Urban, fashion en streetwear.

Urban Classics jas / Zomerjas Light Bomber in zwart
Urban Classics
jas / Zomerjas Light Bomber in zwart en verkrijgbaar in verschillende kleuren

Capture

 

Bezoek de webshop van DefShop om op je gemak even het aanbod te bekijken of klik op een afbeelding om het product direct te kunnen bestellen!

Sixth June jas / Zomerjas Print in zwart
Sixth June
jas / Zomerjas Print in zwartNieuw social-media platform voor Pokémon spelers en andere gamers!

The Game en 50 Cent: Beef eindelijk voorbij na 12 jaar!