in

De film Alien krijgt hoogstwaarschijnlijk ook zijn eigen TV serie

In 2019 viert de beroemdste sci-fi-horrorfranchise ooit haar 40-jarige jubileum. De eerste Alien-film werd in 1979 uitgebracht en werd geregisseerd door Ridley Scott, voordat James Cameron, David Fincher en Jean-Pierre Jeunet het roer overnamen voor de volgende drie delen.

Daarna pakte de Gladiator-regisseur Ridley Scott het weer op met de twee prequels “Prometheus en Covenant”. En als de geruchten kloppen, zouden de Xenomorfen zelfs het kleine scherm kunnen bereiken.

Het idee kwam niet van Ridley Scott maar van de rechthebbende, 20th Century Fox. Volgens Omega Ground zou de serie geen bekende personages bevatten zoals Ellen Ripley of Elizabeth Shaw, maar in plaats daarvan een nieuwe groep helden en slachtoffers die de kou van space en het bijtende slijm en stinkadem van de angstaanjagende Aliens moeten overleven.

Fox wil eigenlijk geen opvolger op het grote scherm maken voor Alien: Covenant. Dat vinden wij persoonlijk heel jammer want ze waren echt heel nice bezig met Prometheus en Covenant. Dit nieuws betekent verder wel dat alles erop lijkt dat er een serie gaat komen.

Er is nog geen netwerk, eventuele cast members of basis-synopsis aangekondigd, maar Omega Underground verwacht al snel een aankondiging van 20th Century Fox.Ontsnapping Rédoine Faïd: Gegijzelde piloot “Stéphane Buy” spreekt

In Turkije is behandeling voor kankerpatiënten vanaf nu gratis