in

De eerste sneak peek trailer voor MR ROBOT seizoen 4 is hier

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

De meeste van jullie kennen deze serie niet maar dat is oké verder. Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen dat deze serie echt een kunstwerk is. Wij hebben er zelfs een categorie aan toegewijd op Fakka namelijk F-Society.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Mr. ROBOT volgt Elliot Alderson (Rami Malek), een jonge cybersecurity-ingenieur die betrokken raakt bij een underground hacker groep genaamd Fsociety. Elliot is een beetje een aparte vogel vanwege zijn intelligentie in combinatie met een aantal psychische aandoeningen waar hij mee te kampen heeft. Daarnaast maken de vaardigheden die hij bezit als hacker hem tot een levensgevaarlijke individu.
Zijn grote haat voor Evil Corp, een grote tech corporatie wat overal zijn vingers in de pap heeft, zorgt voor spannende momenten met talloze intriges en gewelddadige scenes.

Seizoen 4 is nu onderweg en we kunnen het in de herfst van 2019 verwachten. De eerste drie seizoenen zijn sowieso ergens te vinden (lekker bingen dus) en het is echt een aanrader om naar te kijken voor mensen die affiniteit hebben met complottheorieën. Helemaal voor mensen die werken in de I.T. sector.

De serie geeft volgens ons ook een realistische kijk op de wereld waar wij in leven. Een serie van hoogstaande kwaliteit en elke aflevering kijkt gewoon weg als een big budget Hollywood film. Kortom, het is een juweeltje!LMFAO: “Naruto Running” uitgelegd aan militairen vanwege Area 51 Raid

Deze vrouw claimt dat ze zwanger is van een Alien uit het jaar 3,500