in

De Cash Me Ousside Girl Danielle gaat een eigen realityshow krijgen op TV

capture

Danielle Bregoli aka de ‘Cash Me Ousside girl’ gaat naar Hollywood vandaag om een paar producers te ontmoeten voor een eigen reality show, how bow dah???

De manager van Danielle heeft aan TMZ laten weten dat zeven productiemaatschappijen, deze week, hebben gevraagd om een meeting. Vier van die productie bedrijven zijn geïnteresseerd om een reality show te doen met Danielle en haar moeder.

Drie andere productiemaatschappijen zijn geïnteresseerd in een geformatteerde show of een serie met een script. Dat zou betekenen dat ze lines/showbarz uit haar hoofd moet gaan leren. Het gaat hier ook om een hele eigen show en niet om een gastoptreden bij een show/ serie van iemand anders.

Daarnaast krijgt ze gekke bedragen aangeboden voor verschijningen bij bars enzv. Het probleem is echter dat ze pas 13 is en de rest van de aanwezigen 21+ jaar oud zijn.

Ze willen nu dus echt gaan voor een eigen reality show. Daar is het echte geld ook…Bron & Beeld: TMZDeze islamitische Taekwondo kampioene wint goud met hijab aan en is een certified badass!!!

Man veranderd in zombie na schot in gezicht (beelden)