in

De BBC doet even voor hoe je Wilders moet kantelen tijdens een interview

Interviews met Wilders met de Nederlandse media zijn zeldzaam omdat hij ze naar eigen zeggen ‘niet vertrouwd’ en daarnaast altijd het zelfde.

Media stelt vragen en Wilders gaat er dwars overheen met zijn eigen standpunten die hij al tien jaar voorkauwt. Als je het maar blijft herhalen zal het werken en gehoord worden. Dat is de formule blijkbaar van Wilders.

Tijdens een interview met de BBC, die even voordoet dat het helemaal anders kan kreeg Wilders een aantal vragen voor zijn kiezen waaronder een vraag over de grootste terroristische aanslag op Nederlandse burgers tot nu toe en wat die is geweest. Een hele simpele maar toch erg belangrijke vraag op het juiste moment.

Hij antwoord met we hebben geluk gehad tot nu omdat wij het zelfde niet hebben meegemaakt als Parijs, Duitsland en zelfs de aanslagen in Londen maar vergeet dus compleet dat MH17 twee jaar geleden werd neergeschoten, waarbij honderden Nederlanders om het leven kwamen.

Een terroristische aanslag, de grootste, wat dus feitelijk helemaal niks met de islam te maken heeft.Tweede Kamer stemt in met gecontroleerde wietteelt!!!!!!

Mario Cash dropt een hele enge – Wintersessie