in

De 89 jarige Baddie Winkle be ‘Stealing your man since 1928’

De hipste oma op Instagram

De 89 jarige Baddie Winkle uit Knoxville heeft meer dan 3,2 miljoen volgers op Instagram. Deze super hippe oma werd pas bekend toen ze 85 was door haar kleurrijke foto’s met captions zoals; stealing your man since 1928.

LA Vibez

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Een bericht gedeeld door BADDiE? (@baddiewinkle) op

Het begon allemaal toen haar kleindochter foto’s van haar oma op twitter zette met een regenboogshirt, afgeknipte shorts en kniesokken aan. Helen Winkle noemt zichzelf sinds 2014, Baddie Winkle. Toen Rihanna Baddie begon te volgen en een shoutout gaf kreeg ze er opeens veel volgers bij. Baddie strijdt voor het legaal maken van wiet en ook doet ze campagnes voor Smirnoff ice en Fashionnova. Ook loopt ze modeshows voor grote merken en is ze regelmatig te vinden op de rode loper.

Samen met het grote kledingmerk Missguided heeft Baddie haar eigen kledinglijn mogen ontwerpen. De collectie heet: getting on the naughty list since 1928. Bij de collectie hoort natuurlijk een geweldig promotie filmpje.

Baddie wilt mensen inspireren om te zijn wie je wilt en te dragen wat je wilt, hoe oud je ook bent, de mainstream te negeren en gewoon lekker je zelf zijn.Kylie Jenner bevalt van een gezond dochtertje waardoor ze eindelijk alle speculaties beëindigd.

Ga rustig zitten want de eerste trailer van Deadpool 2 is hier