in ,

Daz Dillinger: National ALERT 2 ALL CRIPS – F*CK KANYE WEST UP WHEN YOU SEE HIM!

Daz Dillinger is BEUS op Kanye West en riep alle crips op om hem een pakslaag te geven als ze hem ergens tegenkomen.

Daz vindt dat Kanye iets te diep in de billen van Trump gaat en dat mag eigenlijk ook wel gezegd worden door iemand. Hij vergelijkt Kanye zelfs met de “Stephen – de Django Unchained Personage van Samuel L. Jackson”.

Daz Dillinger is een Amerikaanse hiphop-artiest en producer. Delmar Drew Arnaud (ook bekend als Daz Dillinger en AKA Dat Nigga Daz) werd geboren op 15 mei 1973 en komt uit Los Angeles, Californië. Dillinger is het beste bekend van de formatie Tha Dogg Pound, naast Kurupt, evenals voor zijn werk met Death Row Records. Hij werkte samen met enkele van de beste rappers van de West Coast. Samen met Kurupt, Nate Dogg en Snoop Dogg was Dillinger één van de artiesten van Long Beach die Dr. Dre via Warren G had geïntroduceerd tijdens de voorbereidende fasen van het legendarische Chronic-album.

Daz heeft ook een grote rol gespeeld bij de productie van Snoop’s Doggystyle & Tha Doggfather album.

Daz heeft wel het één en ander te zeggen dus als hij zoiets in de wereld gooit gaat één of ander gek die iets te bewijzen heeft het gewoon zien als groen licht om een paar shots te lossen op Kanye. Of het echt gebeurt… waarschijnlijk niet. Maar de mogelijkheid is er zeer zeker wel.Miljoenen lieveheersbeestjes vieren een soort feestje bij radiotoren en niemand weet waarom

Doodsoorzaak Avicii bekend