in

Dating sites zoals Ashley Madison zijn fake as hell

ashley-madison
In de hele Verenigde Staten zijn er maar drie postcodes waar geen Ashley Madison-account te vinden is. En dat zijn plaatsen zonder internet en met weinig inwoners. Dat heeft de nieuwswebsite Gawker uitgezocht.

Hackers publiceerden onlangs persoonlijke gegevens van meer dan 33 miljoen mensen die een account hebben bij de van oorsprong Canadese vreemdgangerswebsite.

Deze website had ook klanten in Nederland en eigenlijk zijn er over de gehele wereld mensen die gebruik maakten van deze dienst.

Uit een analyse van Gizmodo bleek woensdagnacht dat er ogenschijnlijk nauwelijks echte vrouwen op Ashley Madison zaten. Er waren weliswaar 5,5 miljoen vrouwelijke profielen op de site, naast 31 miljoen mannelijke gebruikers, maar de meeste vrouwen waren inactief.

Valse accounts
In het verleden heeft een Canadese werknemer van het bedrijf het bedrijf aangeklaagd omdat deze in een mum van tijd 1000 valse accounts moest aanmaken wat resulteerde in een polsblessure. Deze zaak werd buiten een rechtszaal geschikt.

Zo’n 12.000 vrouwen hebben Ashley Madison betaald om hun profiel te verwijderen, terwijl ruim 173.000 mannen betaalden om hun account te laten verwijderen.

Volgens The Register is het berichtensysteem van de site door slechts 500.000 vrouwen gebruikt. De overgrote meerderheid van de vrouwelijke gebruikers bleef dus inactief. Zo’n 1,4 procent van de actieve gebruikers zou een vrouw zijn geweest. Het overgrote gedeelte van de vrouwelijke accounts schijnt aangemaakt te zijn door werknemers van het bedrijf.

Het was als vrouw gratis om Ashley Madison te gebruiken. Mannen moesten ‘credits’ kopen om berichten te kunnen versturen aan vrouwelijke leden.

Laat je niet voor de gek houden mensen. In Nederland heb je genoeg van dit soort sites die het zelfde doen!Zou Suge Knight ‘Eazy E’ hebben laten injecteren met HIV?

Middelvinger sturen via Whatsapp is vanaf nu mogelijk maar alleen op android