in

Dappere gozer doet huwelijksaanzoek met Ja & Nee keuzevakjes als tatoeage

Dit is wel een hele dappere manier om een huwelijksaanzoek te doen. Je moet dan wel een beetje zeker van je zaak zijn zou je zeggen.

Het niet nader genoemde paar is verloofd in een tattoo shop genaamd Gods of Ink in Gloucester. Een van de tatoeëerders in de salon vertelde het verhaal van het bizarre aanzoek in een Facebook-bericht. Hij verklaarde het volgende over het geheel:

“It was rather unique. It reminded me of being at school when you wrote notes at school, asking your girlfriend if she wanted to go out with you.
“When she came in the main tattoo was already done and she said: ‘Oh my god I love you’ and said yes of course. Then she drew in the heart and we tattooed that on.

“He was nervous at the beginning, but I think it is a really cool idea. ‘Carpe diem’, as they say.”

Veel mensen op social media hebben hebben natuurlijk gereageerd op het geheel. De één vind het super cute en de anders vraagt zich af wat hij gedaan zou hebben als ze “nee” had gezegd.

De man die de aanzoek deed verklaarde dat hij de vakjes gewoon open had gelaten als ze “nee” zou hebben gezegd en opzoek zou gaan naar iemand die “ja” zou zeggen.

Zo kan je het inderdaad aanpakken maar goed. Of het daarna nog leuk is voor je nieuwe wederhelft is nog maar de vraag.Vader heeft een halve schedel en is verlamd na brute aanval met honkbalknuppel

Kijken: Nieuwe beelden mes-aanval op Arsenal-spelers Mesut Özil en Sead Kolasinac