in

Dankzij Jägermeister & Yellow Claw heb ik een TOP nacht beleefd!

1

Ik kreeg dankzij Yellow Claw en Jägermeister een heel mooi pakket thuisbezorgd.

Het is een limited edition Jägermeister fles, designed by Yellow Claw members Nils, Bizzey en Jim zelf! Een collectors item, dus uiteraard kreeg deze fles per direct een plaatsje in de vitrinekast. Nu is het zo dat ik zaterdagavond een huisfeest met vrienden had, waarbij alle drank op is gegaan. Vrienden weg, alle drank op – krijg ik opeens onaangekondigd bezoek (altijd leuk). Het zure was alleen dat er enkel lege flessen drank door het hele huis lagen.

-______________-”

Doet ie het of doet ie het niet?
Maar goed, een feestje bouwen kan in mijn opzicht niet zonder drank. Met pijn in mijn hart zag ik daar mijn gloednieuwe, limited edition Jägermeister & Yellow Claw fles met bijbehorende shotglaasjes in de vitrinekast staan. Hup… fles erbij… uurtje in de vrieskast… film… drankspelletje en de rest laat ik maar aan jullie fantasie over! #YouKnowWhatWeDidTho!

Jägermeister is altijd lekker, maar deze fles maakte mij toch nét iets gelukkiger! Mijn onaangekondigd bezoek vond het ook heel erg leuk dat ik “speciaal voor haar” toch maar mijn limited edition fles uit de kast heb gepakt! Score.

IMG_6188

De volgende ochtend was het even balen dat ook deze fles leeg was, maar goed om te weten dat deze nog in beperkte oplage exclusief bij Gall & Gall te verkrijgen is. Heb dus meteen een nieuwe besteld. Mooi feitje: dit is de eerste keer dat het likeurmerk in Nederland een custom-made fles uitbrengt. De fles komt met een speciale zwart rubberen sleeve, die ervoor zorgt dat de fles perfect ‘partyproof’ is en menig avond kan doorstaan. Dat heb ik gemerkt, want mijn nacht was HE LE MAAL TOP!

Thanks Jägermeister & Yellow Claw! #YCJagerBottleWat Juice van Cannabis bladeren voor je gezondheid kan betekenen

Bigorexia: Mannen die zichzelf nooit breed genoeg vinden #GymLife