in

Daniel Craig bevestigt dat hij terugkeert als James Bond

De voorbereidingen voor de 25e James Bond-film zijn tot nu toe behoorlijk verwarrend geweest. Een soort van ‘doet-ie-het of doet-ie-het niet’ gebeuren.

Ten eerste was er onzekerheid over wie het zou regisseren, waarbij Christopher Nolan’s naam heen en weer geslingerd werd waarna er ook geruchten rond gingen dat Danny Boyle de nieuwe favoriet werd.

Vervolgens was de aller belangrijkste vraag natuurlijk wie de nieuwe 007 zou zijn? Tom-Hardy en Cillian Murphy kwamen voorbij als mogelijke kandidaten maar het is toch Daniel Craig geworden die hier en daar in het verleden aangaf er geen zin meer in te hebben.

Credit: Sony

Daniel Craig werd onlangs door de Associated Press gevraagd of James Bond zijn volgende project zou zijn, Craig antwoordde daar snel ‘Ja’ op. Hij was echter meer terughoudend toen hij ondervraagd werd over Boyle’s betrokkenheid en zei verder met een glimlach “we zullen zien, we zullen zien”.

Dit wordt Craig’s vijfde keer dat hij als James Bond verschijnt op de witte doeken.

Hoewel er voorlopig maar weinig details over het project vrij zijn gegeven, weten we dat de titel van de film “James Bond 25” gaat zijn EN dat Boyle momenteel een script aan het schrijven is met zijn partner in crime John Hudge (Trainspotting, The Beach, A Life Less Ordinary).

De film wordt pas ergens in 2019 verwacht dus dat laat nog helaas heel eventjes op zich wachten.Engeland: Nieuwe KitKat gemaakt van ROZE?! chocolade zonder kleur-en smaakstoffen

Game Of Thrones: Makers hebben 55 dagen gefilmd om één gigantische gevechtsscene te voltooien