in

Dana White zegt: ‘Conor McGregor Is Next For Khabib Nurmagomedov’

Het is geen geheim dat Conor McGregor en KhabibNurmagomedov niet de beste van vrienden zijn na een vrij verhitte en publieke confrontatie in april die ertoe leidde dat de Ier werd gearresteerd en aangeklaagd.

All smack-talk aside… het is tijd voor wat action. Deze twee zullen elkaar sowieso ontmoeten in die octagon en waarschijnlijk tijdens UFC225.

Slechts enkele dagen nadat er werd gemeld dat de UFC een minitoernooi wilt organiseren met enkele van de grootste namen uit de UFC, waaronder McGregor en Khabib, heeft president Dana White bevestigd dat de Ier de volgende is voor Nurmagomedov.

In zijn persconferentie na UFC 225, verklaarde White nogmaals dat het gevecht dat iedereen wil zien in gang is gezet.

Bronnen vermelden dat het een mysterie is waarom McGregor de deal niet rond maakt en bevestigt heeft en speculeren maar wat rond. Ze zeggen dat het kan komen door een opstootje tussen Khabib en een teamgenoot van van McGregor genaamd Artem Lobov maar dat is natuurlijk onzin.

Het gaat gewoon om geld en McGregor weet dat dit groter is dan zijn gevecht met Mayweather. Mensen willen dit al jaren zien. Hij wilt er dus waarschijnlijk flink op cashen. Geef hem geen ongelijk toch? Je kop in elkaar laten slaan terwijl de hele wereld meekijkt… daar mag best flink voor betaald worden.HBO koop rechten pilotaflevering spinoff van Game of Thrones

Deze guy serveerde taco’s gemaakt van vlees van zijn geamputeerde voet/been aan zijn vrienden