in

Dame veroorzaakt rel op Facebook met screenshot van post over dat Sinterklaas overleden zou zijn

Credit: Brabants Dagblad

Een dame genaamd Fanny heeft een kleine oorlog veroorzaakt op Facebook met een post over dat Sinterklaas overleden zou zijn. Ze vindt het een: Top idee! ?

Ze plaatste een screenshot van een premium column van het Brabants Dagblad en dat schoot bij heel veel mensen in het verkeerde keelgat. Dat kan je zien aan het commentaar onder haar post op Facebook.

Het Brabants Dagblad heeft dit artikel iig zelf niet gedeeld via Facebook, of hebben dit wel gedaan en later verwijderd. Dat zou ook een optie kunnen zijn natuurlijk. Bang om volgers kwijt te raken BD? Ja hé… of is dit niet interessant genoeg om te delen? Jullie zien toch hoeveel discussie dit veroorzaakt of heeft jullie hoofdredacteur ?? daar niet zo heel erg veel zin in?

via GIPHY

De post van Fanny heeft in een dag tijd 248 opmerkingen vergaard en is 293 keer gedeeld door mensen op Facebook. Het gaat ons niet om de inhoud van dit column maar om de reacties op haar post op Facebook. Very entertaining om te lezen altijd hoe volwassen mensen kunnen janken en brullen om dit soort shit.

Mensen maken racistische opmerkingen, krijgen op hun kop daarvoor, worden exposed in Facebook groepen en dreigen vervolgens met aangifte omdat ze met naam en toenaam ergens gedeeld worden waarvan ze vinden dat het illegaal is. Een I.E advocaat begint bij 150 euro per uur en nemen zelden pro bono zaken aan. Good luck with that one…

Mochten jullie willen weten wat er nog meer gezegd wordt dan kunnen jullie haar post bezoeken via deze link. Of jullie kunnen janken om de inhoud ervan op onze social pages. Geen enkel probleem!Kijken: Ibrahimovic schiet tegenstander K.O met keiharde vrije trap

Kijken: Anneke Lucas – “Ik was een seksslaaf van Europa’s elite op 6-jarige leeftijd”