in

Dame ontdekt blokje Zeep van haar Maatje en gaat Viral ermee op Social Media

Deze chick zette haar maatje publiekelijk te kakken nadat ze zijn ‘strategisch uitgeholde’ seksspeeltje in zijn douche had gevonden.

Olivia Waters, 23, was naar het huis van haar vriend gekomen om zijn laptop te kopen en ‘rond te hangen’, maar moest bijna 10 minuten buiten zijn huis wachten terwijl hij ‘aan het douchen was’.

Toen ze eindelijk naar binnen kon en naar zijn badkamer ging om naar het toilet te gaan, besefte ze wat hij echt had gedaan toen ze een gele stuk zeep zag liggen met een uitgeholde versleten gat in het midden.

Toen ze hem ermee confronteerde, bevestigde de vriend van Olivia dat hij de zeep had gebruikt om zichzelf te bevredigen – iets wat de 23-jarige zo grappig vond dat ze besloot het geheel op sociale media te delen.

Haar initiële reactie was: ‘wow, what the f*ck’, en verklaarde verder:

I knew that he was weird, but oh my. It’s the first time I’ve seen soap used in that way. I’ve never thought about how it would work.

Ze ging uiteraard viral ermee op social media maar werd wel geblokkeerd door haar maat die het in de de eerste instantie maar een nare streek vond van haar.

Olivia vertelt verder:

The shower curtain was back, the shower was wet, the soap was wet, and he’d already told me he’d been in the shower. I thought, ‘dude, did you seriously make me sit outside while you were f*cking your soap?’.

After I left I was cackling the whole way home. I couldn’t help but laugh. I sent it to one of my friends before I posted it and she asked what is wrong with me and the people I hang out with.

Bij het plaatsen van de foto op sociale media – die onvermijdelijk viraal ging – zag de niet nader genoemde man het en blokkeerde haar, overstuur over het feit dat zijn douchegeheimen zomaar op straat lagen.

Olivia zei dat hij ‘boos was geworden’ en ‘echt overstuur’ was omdat zijn kamergenoot de post had gezien en zag dat iedereen commentaar had gegeven over zijn vieze douche: ‘He said people are going to think he’s trashy’, legde ze uit.

Nadat de post echter de 10.000 shares had gepasseerd, deblokkeerde hij haar en vergaf hij haar toen ze hem verzekerde dat ze niemand zijn naam had verteld. Hij creëerde vervolgens zijn eigen Facebookpagina “Soap Dude” om zijn nieuwe bekendheid te vieren.

Nu wilt hij een pornocarrière beginnen en video’s uploaden naar Pornhub. Olivia verklaarde het volgende daarover:

‘I’m pretty sure that he is serious. I’ve had some people message and ask if he is going to post a video and he told me he is waiting for his day to do it.’Man klaagt over Oorpijn, leeft er gewoon een hele Gang met Kakkerlakken in zijn Oorkanaal

Niks planken op de snelweg: Je mag straks maar 100 KM per uur overdag