in

Dame moest naar het Ziekenhuis nadat Lip Fillers gruwelijk fout gingen

Een tiener moest dagen in het ziekenhuis doorbrengen nadat een afspraak om haar lippen te laten doen echt gruwelijk fout ging.

Lauren Winstanley, uit Wigan, Greater Manchester, ging vorige maand naar de salon in een poging haar ‘kleine’ lippen te transformeren in volle geile smakkerds maar bleef achter met worstenlippen waar gewoon pus uit lekte.

De 18-jarige betaalde £170 om de Fillers te laten injecteren in een salon waar ze regelmatig manicures en wenkbrauwbehandelingen ondergaat. De schoonheidsspecialiste heeft haar door de procedure geleid voordat ze verdovende crème op Laurens lippen aanbracht en ze vervolgens injecteerde.

Ze was afhankelijk blij met het resultaat totdat haar lippen na uren nog steeds bleven opzwellen. Ze verklaarde het volgend over het geheel:

They started swelling straight away, when I looked in the mirror at them I was shocked because I’d never seen myself with bigger lips.

They were hurting ahead of my night shift starting and over the next few hours they grew bigger and bigger and ended up triple the size they should be.

When I left work my bottom lip in particular was massive and it was starting to feel really sore.

Lauren ging naar bed met de hoop dat de zwelling zou afnemen terwijl ze sliep, maar ze werd wakker en merkte dat haar lippen nog meer pijn deden dan voorheen. In paniek stuurde ze de schoonheidsspecialiste een bericht om haar te vertellen dat ze zich zorgen maakte over haar lippen.

De salonmedewerker bleef de tiener verzekeren dat de reactie ‘normaal’ was, hoewel ze toegaf dat Lauren mogelijk een niet-ernstige allergische reactie heeft gehad en haar heeft aangemoedigd antihistaminica te nemen om de allergie tegen te gaan.

Na een dag last te hebben gehad van pijnlijke en opgezwollen lippen, besloot Lauren naar het ziekenhuis te gaan om ze te laten controleren. Het personeel beoordeelde haar lippen en stuurde haar naar huis met een antibioticakuur en pijnstillers, maar de pijn hield alleen maar aan.

I was crying because I was in that much pain, when I looked in the mirror I remember thinking I looked deformed, it was vile.

My lips looked like rock solid sausages and felt bruised and were stinging.

I started to feel sick, had a temperature and my neck and cheek felt bruised.

De bezorgde tiener besloot om 999 te bellen en ze werd met spoed naar het Whiston-ziekenhuis in Rainhill, Merseyside gebracht, waar artsen bloedtesten uitvoerden en ontdekten dat Lauren een streptokokkeninfectie had.

I couldn’t eat or drink as my lips were still triple their usual size and kept growing and filling with green and yellow pus.

They were that full under my lip you could see little white holes, which was the infection working its way out of my lip.

I could feel my chin keep getting wet from the infection in my lip leaking out.

When I looked at myself in the mirror it knocked me sick, my lips were disgusting. I have really bad low self-esteem as it is and this was making me feel worse. Thinking I could lose my lip was also freaking me out.

Er werd een infuus ingebracht voordat ze een operatie onderging om de infectie af te voeren en geïnfecteerde filler te verwijderen. Ze heeft de artsen ook gesmeekt om narcose omdat ze verging van de pijn.

Ze bracht een week door in het ziekenhuis voordat ze wederom naar huis werd gestuurd met antibiotica en pijnstillers, hoewel ze nog steeds leeft met de na-effecten van de procedure, inclusief bobbelige lippen, een gedeeltelijk verlies van gevoel en pijn wanneer ze drukt op haar onderlip.

Achteraf heeft ze vernomen dat de specialist pas 5 maanden bezig was met het vullen van lippen alhoewel ze een aantal vriendinnen van haar met succes had geholpen.Kijken: Zo zou de Soldaat van de Toekomst eruit kunnen zien

Zwerfhond hield Vijf Zwerfkittens warm tijdens ijskoude nacht in de Sneeuw