in

Dame deelt haar recept voor haar lotuskoekjes lasagne en wordt wereldwijde hit

Dit is toch wel iets waar je mond weer van gaat wateren hoor. Speciaal voor alle foodies daarbuiten met een passie voor koken en gebak of taart maken.

Walla Abu-Eid, woont in Sydney, in Australië. Ze deelde haar blijkbaar makkelijke, maar toch wel vindingrijke recept op Instagram en het werd een wereldwijde hit. Veel websites hebben haar recept overgenomen en mensen op Instagram zijn ook reuze enthousiast.

Misschien ook leuk om zelf een keer te proberen? Het ziet er HEERLIJK uit! Check het geheel incl. recept hieronder:

View this post on Instagram

Step by step method of making the biscoff lasagne. Full recipe at the end of video. Tag someone who’d love to try this 😍 Edit: no need to dip biscuits in anything if you can refrigerate for at least 6 hrs or overnight.. You may dip in milk or coffee if you wish to eat 3 hrs later.. . . #monthofgood #lifestyleblogger #foodblogger #blogger #sydneyblogger #bloggersofinstagram #flashesofdelight #thehappynow @studio10au #coffeeobsessed #huffposttaste #insiderdessert #coffeeholic #dessertrecipe #instafoodie #sydneyfoodies #sydneyfoodblogger #foodiesofinstagram #foodmagazine #huffposttaste #sydneyeats #sydneycafe #FCBA #instagood #caramelcake #sydneybrunchcrawler #lovefood #feedfeed #biscoff #biscoffcheesecake #biscoffcake #lotus @dailymailau @dailymail

A post shared by Walla Abu-Eid | ولاء ابو عيد (@walla_abueid) on

View this post on Instagram

The Lotus biscoff lasagne!! Wow it turned out way better than I expected 😍 You can find the full step by step method in the IGTV section on my page! . . Lotus biscoff lasagne! (@walla_abueid) Ingredients: – 3-4 packets biscoff biscuits (depends on tray size) – 600ml thickened cream – Dash of vanilla – 1 tbsp sugar: – Half a jar biscoff spread. . (@walla_abueid) . . . Method: – Place cream, sugar and vanilla in a bowl and whip till soft peaks form – Melt biscoff spread in the microwave until saucy, – layer biscuits at the base of tray – Place a layer of cream over the biscuits, then drizzle biscoff spread on top – Repeat steps till you achieve the amount of layers you desire with the final layer being cream – Place some biscoff spread in a piping bag and pipe lines on top of cream. Use a skewer to create a pattern (pushing those lines up then down). – Refrigerate for 6 hours or overnight, and enjoy!! . . . . . . . . #lifestyleblogger #foodblogger #sydneyblogger #bloggersofinstagram #flashesofdelight #thehappynow #coffeeobsessed #huffposttaste #insiderdessert #dessertrecipe #instafoodie #sydneyfoodies #sydneyfoodblogger #foodiesofinstagram #foodmagazine #huffposttaste #sydneyeats #sydneycafe @studio10au #instagood #sydneybrunchcrawler #lovefood #feedfeed #biscoff #biscoffcheesecake #biscoffcake #lotus #monthofgood #لوتس #حلا_اللوتس #اطبخ_بالبيت #حلى_اللوتس

A post shared by Walla Abu-Eid | ولاء ابو عيد (@walla_abueid) on



Kijken: Terror-mier in Nederland – ‘Ze bijten erg hard’

Nieuwe ernstige kinderziekte in Nederland: 20 besmettingen