in

Dame betrapt Apple Store medewerker die Intieme foto van haar heeft gestolen

Dit is nou precies de reden waarom je ALLES van je telefoon af moet halen wat dit soort intieme dingen betreft. En al helemaal als jij je telefoon moet laten maken ergens.

Ik doe het ook wel eens. Heb echt heel vaak intieme foto’s van meiden op me telefoon gehad maar als ik ze gezien heb wis ik ze meestal direct of aan het einde van de avond voordat ik me nest in duik. Nu weet ik dat deze meiden hun foto’s gewoon bewaren. Joost mag weten waarom maar ze doen het! Soms in hun gallery en soms in een geheim mapje van Snapchat.

Ik maak echt geen geintjes met deze shit want als het op straat komt te liggen dan ben ik de Sjaak. Gewoon wissen die handel!!

Even een tip naar de boyz and girlz toe. Als jullie aan het rotzooien zijn op jullie telefoons uit verveling. Vraag dan en maak dan ALTIJD NIEUWE foto’s en niet foto’s en filmpjes die anderen hebben gezien. Zo weten beide partijen waar het vandaan komt als die shit op straat komt te liggen en op social media wordt gedeeld.Volgens SPEC/TRIFECTA geen sprake van breuk met Warner Music: “We hebben een zeer goede relatie”

Nike brengt een reeks Sneakers uit die zijn ontworpen voor Artsen en Verpleegkundigen