in

Dader aanslag in Nice dronk alcohol en at varkensvlees’

Capture

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, de 31-jarige Fransman van Tunesische komaf die verantwoordelijk wordt gehouden voor het bloedbad in Nice, was volgens een familielid ‘één van de meest onwaarschijnlijke jihadisten ooit’.

Bouhlel ging nooit naar de moskee, sloeg zijn vrouw, dronk alcohol, gebruikte drugs en at zelfs varkensvlees. Het laatste was hij zelfs gek op. Dat vertelt de neef zijn zijn ex aan DailyMail.

Hij liep meestal rond in een korte broek en sandalen. Hij was officieel nog getrouwd met zijn ex waar hij drie jonge kinderen mee had. Het was geen stabiel huwelijk, hij sloeg haar. Twee jaar geleden maakte zijn nu ex-vrouw een einde aan de relatie. De kinderen leefden tot zijn ongenoegen bij zijn ex.

Lees ook: Heftige beelden van aanslag met vrachtwagen in Nice online

Hij zou in geen jaren een moskee hebben bezocht, at en dronk tijdens de ramadan en bidden deed hij ook niet. Volgens zijn neef en buren was hij zelfs contactgestoord.

,,Hij was een vreemde vogel die zonder iets te zeggen mensen bleef aanstaren. Je zou hem compleet contactgestoord kunnen noemen.” Weer een ander: ,,Hij was het tegenovergestelde van een religieus man. Hij was weliswaar getrouwd, maar dat weerhield hem er niet van achter de vrouwtjes aan te gaan terwijl zijn echtgenote thuis zat met de kinderen. Hij ging ook in zijn eentje naar nachtclubs.”

Hij zou al een tijdje werkloos geweest zijn. Hij werkte als autokoerier. Hij werd werkloos omdat hij achter zijn stuur in slaap viel en vier auto’s zwaar beschadigde.

Bij de aanslag in Nice kwamen 84 mensen om het leven waaronder 10 kinderen. Er raakten nog eens 202 mensen gewond waarvan 52 in kritiek toestand zijn opgenomen in het ziekenhuis. 25 mensen liggen in een coma. In het ziekenhuis liggen nu nog 28 kinderen.Cho dropt keiharde dancehall MASHUP met Engelse artieste Stefflon

De ideale kamer voor een sneakerliefhebber HypeBeast X Ikea