in

CUTE-AF: Foto’s van slapende pups in een puppy-dagverblijf nemen het internet over

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Puppy’s zijn te schattig for LIFE. En ze hoeven niet eens te proberen ons hart te overladen met schattigheid. De Puppy Spring verblijf in Gyeonggi-do, Zuid-Korea, publiceert regelmatig foto’s van schattige kleine puppy’s die dutjes nemen en de foto’s gaan momenteel viral.

Het puppy-dagverblijf zorgt voor hondjes die ouder zijn dan 12 weken wanneer hun eigenaren ze niet alle aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Met veel fulltime werknemers die het de hele dag te druk hebben om op hun huisdieren te passen, worden dergelijke voorzieningen steeds populairder in het Aziatische land.

“Er zijn elke dag reserveringen voor 30 honden,” vertelde een woordvoerder van Puppy Spring aan Bored Panda. “We fungeren ook als een speelcentrum waar kinderen kunnen binnenkomen om te ontspannen.”

Meer info: Instagram/puppyspring_

Het centrum heeft een reeks spelletjes en oefeningen voor hun pups om hun gehoorzaamheid en gezelligheid te verbeteren. Al deze activiteiten putten de kleine beestjes echter uit, en zo nu en dan moeten ze hun batterijen opladen. Wat naptime betekent!

“We laten de pups slapen van 14.00 tot 15.30 uur. De kosten van onze services variëren en hangen af van een paar verschillende factoren, waaronder de tijd die honden in de faciliteit doorbrengen. ”

Wanneer de honden slapen, krijgen de werknemers ook de kans om te rusten. Maar meestal kunnen ze het mooie zicht voor hen niet weerstaan en nemen ze hun telefoon in de hand om een paar foto’s van de rustende pups te maken. Hele schattige foto’s inderdaad!

All image credit: Instagram/puppyspring_Deze legendarische drugs papegaai zei geen woord nadat het werd aangehouden door de politie

Kijken: Duurste auto van Nederland, het dak kost alleen al 180.000 euro