in

The Crips & Bloods uit L.A. zijn al die artiesten zat – Iedereen gaat TAX betalen nu!!

Crips en Bloods uit L.A. zijn artiesten die hun voor schut zetten helemaal zat dus hebben ze en no fly zone ingesteld.

Ze hebben een hele lijst opgesteld voor artiesten die claimen te bangen en volgens hun het cultuur en waar ze voor staan volledig voor schut zetten. Er is een No Fly Zone ingesteld van Compton naar Hollywood waarbij er gezegd wordt ze er tax betaald moet worden voor het volgende:

-Optredens (Clubs)
-Videoclips
-Gewoon hangen

Dat gebeuren met Chris Brown en Soulja Boy was de druppel voor de gang members. Ze pikken het gewoon niet meer blijkbaar. Even afwachten of het nog nageleefd wordt de maatregel en wat er gebeurt als er niet geluisterd wordt.

Starting Tomorrow (vandaag) Cali Will Be A No Fly Zone To The Industry Gang Members!! Who Make A Mockery Out Of Their Culture. You Will Have To Check In! and Pay Taxes!!

Wack100, de manager van The Game, heeft al een bericht gestuurd naar 50 Cent dat er helemaal NIKS gaat gebeuren voordat er regelingen worden getroffen omdat het leden van de bloods betreft? Heel vaag allemaal maar we zullen het in de gaten blijven houden voor jullie.

#TheGame's manager #Wack says #50Cent has to respect gang politics #chrisbrown #souljaboy

Een video die is geplaatst door Baller Alert (@balleralert) opHolySHIT: RIFF RAFF heeft nu 50 Cent uitgedaagd voor een bokspartij!!!

Nieuwe trailer van Rings 2017 is herkenbaar en ENG!!!