in

Crime: Man gebruikt Samurai zwaard om zijn familie tegen gewapende overval in huis te beschermen #SchokkendeFoto’s

xijkz4y

Een gewapende overval in Córdoba, Argentinië ontaardde in een bruut zwaardgevecht wat zo uit een script van een Quentin Tarantino-film had kunnen komen, toen de man des huizes zijn katana van de muur trok en op de drie overvallers begin in te hakken.

De Argentijnse samurai en zijn vrouw lagen vredig te slapen, toen omstreeks 03:30 in de nacht met bruut geweld een raam werd ingegooid en drie gewapende criminelen met veel geweld naar binnen drongen. In de chaos die daarna ontstond sleurden de criminelen, die bewapend waren met 9mm pistolen, zijn vrouw naar een andere kamer in het huis. Op dat moment knapte er iets in het hoofd van de man. Hij trok zijn katana van de muur en begon Kill Bill-style in te hakken op de overvallers die daarbij ernstig gewond raakten. Ze probeerden in allerijl te vluchten.

Terwijl ze een spoor van bloed achterlieten, strompelden ze richting een Peugeot 206, waarmee ze wegscheurden. Heel ver kwam het trio echter niet, want een paar straten verderop crashten ze de auto tegen een paal. De politie volgde het spoor van bloed naar een nabijgelegen huis en arresteerden de drie niet veel later, tezamen met een vierde persoon (een andere vrouw). Ze waren te ernstig gewond om nog verder te kunnen vluchten. De overvallers werden daarna onder begeleiding van agenten verzorgd in het ziekenhuis en het gestolen geld (rond de 400 euro) werd diezelfde dag nog teruggegeven aan de Highlander.

[socialpoll id=”2264802″]

Bron: Flabber

LET OP! DE FOTO’S OP DE VERVOLGPAGINA’S KUNNEN ALS ZEER SCHOKKEND ERVAREN WORDEN!

archi_264859

b2cvyso

e2qqpu4

iqe8vbi

manmetkatana1

manmetkatana2

manmetkatana3

manmetkatana4

r04mq6hTyler, The Creator ft. Kanye West & Lil Wayne – Smuckers

Yelawolf ft. Eminem – Best Friend