in

Crime: Fraudeur ontsnapt uit gevangenis dankzij fraude #LOL

Prison_2039381b

In Groot-Brittannië wist een veroordeelde fraudeur door middel van een ingenieus plan uit de gevangenis te ontsnappen. De 28-jarige Neil Moore wist met een telefoon die hij stiekem buit had gemaakt een vals e-mailadres aan te maken en verzond instructies naar de bewakers om hem vrij te laten.

Zo kwam de Londenaar begin maart vorig jaar vrij, aldus de BBC. Zijn ontsnapping kwam pas dagen later aan het licht. Moore zat vast omdat hij zich had voorgedaan als vertegenwoordiger van grote zakenbanken als Barclays. In die hoedanigheid had hij bij bedrijven grote geldbedragen losgepeuterd.

Moore verzond de e-mail vanaf een domein dat hij speciaal had aangemaakt, omdat het heel erg leek op het e-mailadres van de rechtbank. Hij registreerde het domein op de naam van de agent die zijn zaak in behandeling had.

De rechter noemde de ontsnapping van Moore ‘ingenieus’. Drie dagen nadat hij zichzelf had bevrijd, gaf de fraudeur zichzelf aan. Hij staat nu terecht voor acht gevallen van fraude en zijn ontsnapping en hoort op 20 april zijn straf.

Bron: ADMixtape: Convex Kafka – Progressie 2

0

Eye Candy: Het is weer een maandag vol met sexynessss #OMG