in

Crazy: Warner is bezig met een TV-Serie genaamd “Gremlins – Secrets of the Mogwai”

Ze zijn tegenwoordig echt heerlijk bezig met al die TV-Series en nu weer met een prequel op een klassieker uit de jaren 80. Dit gaat echt heel hard worden!

De aankomende streamingdienst van WanerMedia kondigde deze week aan dat ze bezig zijn met een nieuwe Original. Een Gremlins prequel-serie.

Er zijn 10 afleveringen besteld en het gaat de titel “Gremlins: Secrets of the Mogwai” dragen. De eerste Gremlins film werd ooit in 1984 uitgebracht… damn wat gaat de tijd snel!

De nieuwe prequel-serie speelt zich af in 1920, in Sjanghai en zal gaan over hoe de 10-jarige “Sam Wing” (de toekomstige winkeleigenaar Mr Wing, uit de originele film uit 1984) kennismaakte met het kleine Mogwai genaamd Gizmo.

Samen met een andere tiener en straatdief genaamd Elle, maken de trio een gevaarlijke reis door China en ontmoeten monsters, geesten en wezens uit de Chinese folklore.

Volgens Hollywood Reporter, zullen Elle en Sam zich inspannen om Gizmo te herenigen met zijn familie. In de serie worden ze achtervolgd en belaagd door een ‘machtsbeluste industrialist’ en een groeiend leger kwaadaardige Gremlins.

De aankomende streamingdienst van WanerMedia zal later dit jaar ergens worden gelanceerd! We houden jullie op de hoogte!Vlissingen: Kleine kids meegesleurd door vloedgolf (beelden)

Deze guy uit de UK zegt: ‘Oppervlakkige’ vrouwen maken het moeilijk om liefde te vinden