in

Crazy: Je kan nu een whiskyvat van 30 liter kopen bij de Lidl

Lidl is weer gek aan het doen en dit keer met een whiskyvat van maar liefst 30 liter. No jokes, hier kan je dus een knalfeestje mee geven of iemand HEEL erg blij mee maken!

Er zitten echter een paar ogen en haken aan dit verhaal. Nummer een, de vat kost wel 999,- euro. Ten tweede, je moet de vat minstens 3 jaar laten rijpen in je kelder, want zo lang is nodig voor je whisky whisky mag noemen. Bovendien is ‘ie na rijping pas echt goed op dronk en kun je de meegeleverde fles vullen. Nummertjes drie is dat de vat alleen te koop is bij Lidl in Duitsland maar gelukkig is dat niet zo heel erg ver.

Je krijgt de wisky dus ook in een handgemaakte en genummerd Oloroso houten sherryvat vol single malt whisky van het label Ben Bracken.

Het laatste is dat Lidl waarschuwt dat het eikenhouten vat zou kunnen gaan lekken, je moet daar dus rekening mee houden als je het wegzet. Je moet de staat van de vat dagelijks controleren en als het gaat lekken zou je de beugels om het vat met voorzichtigheid wat meer naar het midden kunnen slaan.

Je moet de vat bestellen in de winkel en daarna maakt Lidl telefonisch een afspraak met je om het gevulde vat langs te komen brengen. Je zou even moeten navragen of ze het ook naar Nederland vervoeren. Zo niet, zal je het vast in de winkel zelf op kunnen halen.Helaas: Netflix kondigt het laatste seizoen van Lucifer aan

Rapper Sjors heeft zijn rechter bal laten verwijderen