in

Crazy: Er bestaat zoiets als augurkensap in een blikje

Je hebt van die mensen die dit echt heerlijk vinden. Me vader dronk altijd die potjes leeg maar ik moet er zelf niet aan denken om dit zo uit een blikje te moeten drinken…

Er bestaat dus augurkensap in een blikje en het schijnt speciaal gemaakt te zijn voor liefhebbers van augurkensap maar dan met een soort van frisse update. Het smaakt dus net iets anders als uit een potje.

Co-founder Sarah Gordon: “It’s literally a burst of acid and flavor all in one that brightens cocktails and dishes in a very subtle, balanced way,”

Deze blikjes zijn eigenlijk bedoeld voor cocktails, zoals martini’s of misschien zelfs een pittige Bloody Mary. Maar je kunt ze ook gebruiken om te koken. Of je drinkt het gewoon rechtstreeks uit het blikje, zoals de augurkenduivel die je bent.

We zijn dus verder het internet gaan afstruinen na deze ontdekking en het schijnt zelfs dat er augurkensap met prik bestaat in flesjes en hele 2,5 liter pakken met die zooi erin.Jharrel Jerome pakt een Emmy voor zijn rol in ‘When They See Us’

Mario Kart Tour is vanaf vandaag te downloaden voor je mobiel