in

CRAZY: Eerste pilot voor “Game of Thrones” prequel is AF!

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Credit: HBO

De eerste spin-off van de Game of Thrones-serie is zo dichtbij dat je hem bijna kunt aanraken (met de blik van je ogen dan)! Maar laten we ons niet laten meeslepen, want voorlopig zit er nog maar één aflevering in, zoals Casey Bloys, hoofd van de programmering bij HBO, aankondigde tijdens de zomer TCA Press Tour.

Tijdens de enorme tweejaarlijkse bijeenkomst presenteren netwerken hun nieuwe series voor de herfst en geven ze een update over lopende producties aan een publiek van gespecialiseerde journalisten. Tijdens het evenement bevestigde Casey Bloys dat het filmen voor de pilot aflevering van de Game of Thrones prequel, wiens titel momenteel Bloodmoon is, net is afgelopen in Belfast, Ierland.

Als de pilot aflevering de besluitnemers bij HBO overtuigt, geven ze groen licht voor meer afleveringen. Laten we hopen dat dit het geval zal zijn!

Bloodmoon zal terugkijken op de oorsprong van de White Walkers en de eerste lange nacht. De serie gaat terug naar het verleden, 5000 jaar vóór de eerste aflevering van “Game of Thrones”.Er bestaan speciale BH’s en Boxershorts die je in de vriezer kan doen

HellYeah: Lucifer seizoen 5 verlengd met extra afleveringen