in

Coronavirus: Rutte laat het over aan de “bevolking”

Premier Rutte heeft gezegd dat het coronavirus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven. Er is geen eenvoudige uitweg, de realiteit is dat de komende tijd een groot deel van het Nederlandse volk besmet zal raken, zei hij in zijn toespraak tot het Nederlandse volk. “Het kan maanden duren om groepsimmuniteit op te bouwen.”

“Veel mensen hebben het gevoel hebben dat we in een achtbaan zitten, die steeds harder gaat rijden. De maatregelen zijn ongekend”, aldus Rutte. Hij benadrukte dat bij de maatregelen deskundig advies leidend is. De enige verstandige manier is gebruik te maken van wetenschappelijke kennis en feiten.

Hiermee zegt hij eigenlijk: “Ik luister naar wat van Dissel van het RIVM zegt. Als shit fout gaat, niet bij mij komen lullen!

De heer van Dissel heeft het al fout vanaf dag één. Iemand heeft daar een mooi stuk over geschreven op Linked in. Wij snappen totaal niet waarom er nog naar deze man geluisterd wordt voor “deskundig advies”.

De maatregelen die we nu hebben zijn gewoon niet genoeg. Zo zegt iemand op Facebook het volgende:

17 maart: Beste iedereen, ik ben al sinds 6 weken in quarantaine omdat ik wel eens in Italië moet werken. Ook nu in Amsterdam in vrijwillige quarantaine. De kinderen in de buurt bij het Vondelpark spelen en knuffelen net als hun ouders. De nogal “rustige” situatie in de Brabantse ziekenhuizen komt overeen met die van 8 weken geleden in Italië. Helaas hebben ze daar inmiddels geen lijkzakken meer. De broer van mijn beste vriendin is arts in Bergamo!!!

Je hebt dat gevoel dat je niet wilt erkennen. Het gevoel dat alles naar de tering gaat zo meteen omdat je zoiets niet aan een “bevolking” over kunt laten. Sommige mensen zijn TE DOM voor woorden. En andere hebben totale schijt aan alles en iedereen. Egoïstische en egocentrische mensen genoeg hier in Nederland.

Een beheerste verspreiding onder groepen die het minste risico lopen, pfff….. ongelooflijk.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende maanden.LMFAO: coffeeshops mogen weer open voor afhalen

Kijken: influencer doet #coronviruschallenge en likt openbare toiletbril